Irregular at Magic High School Animesinin 2. Sezonu İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Çaramba günü, The Irregular at Magic High School: Visitor Arc animesinin resmi web sitesi, The irregular at magic high school TV animesinin ikinci sezonu için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Video, Miki Satō'nun seslendirdiği ED tema şarkısı "Na mo Nai Hana" (The Nameless Flower)ı içermektedir.

https://twitter.com/mahouka_anime/status/1311259494727462912

Yeni sezon 4 Ekim saat 24:30 (yani 5 Ekim saat 12:30) hem televizyon hem de Abema ve d Anime Store üzerinden prömiyer yapacak. Tokyo MX, BS11, Gunma TV, Tochigi TV, MBS, TV Aichi, AT-X ve diğer kanallar sezonu yayınlayacaktır. Funimation seriyi 3 Ekim'de yayınlamaya başlayacaktır.


Seri, Koronavirus (COVID-19) sebebiyle Temmuz ayından Ekim ayına ertelenmişti. Anime, Tsutomu Satou'nun orijinal light novel serisinden, aynı isme sahip olan arc'dan uyarlanmaktadır.

Yūichi Nakamura Tatsuya Shiba'yı, Saori Hayami Miyuki Shiba'yı ve Yōko Hikasa Angelina Kudō Shields'ı seslendirmek üzere geri döndü.

Risako Yoshida (The irregular at magic high school The Movie: The Girl Who Summons the Stars) yeni sezonu 8-Bit üzerinden yönetmektedir. Orijinal karakter tasarımcısı Kana Ishida bu sezonun da karakter tasarımlarını yamakta ve Taku Iwasaki müziği bestelemektedir.

Şarkıcı ASCA OP tema şarkısı "Howling"i  seslendirmektedir. 

Crunchyroll, Manabu Obu'nun Madhouse üzerinden yönetmenliğini yaptığı The Irregular at Magic High School serinin ilk sezonunu yayınlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

 Tsutomu Sato tarafından yazılmış bir light novel'dan uyarlanan The Irregular at Magic High School, ilahi sözler ve büyüler eşliğinde yapmak yerine Casting Assistant Device (CAD) adlı eşyalarla büyünün yapıldığı, sihrin var olduğu bir dünyada geçmektedir. CAD, kullanan kişinin Psions'u (maddeden yoksun bir düşünce parçacığı) ile işlenerek aktive olur ve büyülü ritüelleri oluşturur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları