In/Spectre Animesine 2. Sezon Geliyor
İlk sezon Crunchyroll Orijinali olarak 11 Ocak'ta prömiyer yapmıştı.

Kodansha, Kyo Shirodaira ve Chasiba Katase'nin In/Spectre (Kyokō Suiri veya Invented Interface) mangasının anime uyarlamasının ikinci sezonunun geleceğini duyurdu. Kodansha bir görsel paylaştı ve ilk sezondan görüntüleri içeren bir tanıtım videosu yayımladı, ama prömiyer tarihi verilmedi.

Image

Keiji Gotoh (Kiddy Grade, Endride, Sengoku Collection) animenin ilk sezonunu Brains Base'de yönetmişti ve Noboru Takagi de (Durarara!!, Golden Kamuy, Kuroko's Basketball) senaryoyu yazmıştı. Takatoshi Honda (RIN-NE konsept tasarımı) karakterleri tasarlamış ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapmıştı.

Image

Mangayı İngilizce de yayımlayan Kodansha Comics doğaüstü gizem ve romantizm hikayesini şu şekilde özetliyor: 

Küçük bir kızken yokai'ler tarafından kaçırılan Kotoko, ruh ve insan dünyası arasında güçlü bir aracı haline geldi. Bu gücün de bir bedeli vardı tabi: Bir göz ve bir bacak... Şimdi yıllar sonra yokai'leri gözlemlemeye devam eden bu genç kadın, Kuro adında özel bir adama karşı derin duygular beslemeye başlıyor. Kuro da Kotoko gibi bir güce sahip ve şimdi onlar yokai'lere karşı bir ekip kurup gerçeklik ile doğaüstü dünya arasındaki ince çizgiyi korumakla görevli bir çift.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları