Happy-Go-Lucky Days Filmi 23 Ekim'de Gösterime Girecek
COVİD-19 nedeniyle gösterimi ertelenen filmlerden biri olan Happy-Go-Lucky Days'in 23 Ekimde gösterime gireceği açıklandı.

Takako Shimura'nın elinden çıkan Happy-Go-Lucky Days'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre film, 23 Ekim'de vizyona girecek. Filmin planan vizyona giriş tarihi Japonya için 8 Mayıs olmasına karşın COVID-19'dan ötürü erteleme kararı alınmıştı. 

    Image

İnternet sitesi bu duyuruya ek olarak CreepHyp'in bestelediği 22 şarkıdan oluşan film müziğinin CD'sini 21 Ekim'de yayınlayacağını duyurdu. Pony Canyon bununla kalmayıp filmin fragmanını da paylaştı.

Manga yaşamdan kesintiler (slice of life) türünü romantik etmenlerle anlatıyor. Bu türü konu alan her anime gibi Happy-Go-Lucky Days'de dramatik etmenleri ele almış ama bununla kalmayıp içinizi ısıtacak sevimlilikte olay örgüsünü bizlerle paylaşmış.

Yayımcılığını Ohta Publishing'in üstlendiği manga 2002-2004 yılları arasında Manga Erotics F dergisinde yayınlanmış ve Ohta Publishing manganın revize edilmiş 2 ciltlik halini de satışa sunmuştu.
      Image

Kana Hanazawa, Ecchan karakterini seslendirirken, Mikako Komatsu da Aya-san'ı canlandırıyor. Bu iki karakter de 'Ecchan to Ayasan' bölümünde bir araya geliyor; hikaye, bir düğünde tanışmış iki kızın duygusal hikayesini anlatıyor. Takahiro Sakurai Sawa-sensei, Seiichirō Yamashita Yagasaki-kun'u seslendiriyor. Bu iki karakter 'Sawa-sensei to Yagasaki-kun' bölümünde karşılaşıyorlar. Hikaye, erkek okulunda eğitim veren bir öğretmene bir öğrencinin ilan-ı aşk etmesi hakkındadır. İbuki Kido Shin-chan karakterini canlandırıyor, 'Shin-chan to Sayako' ve 'Mika-chan and Shin-chan' bölümünde seyirci karşısına çıkıyor bu bölümler tema olarak çocukluk arkadaşlarının ergenlikle birlikte birbirlerinden uzaklaşmasını konu alıyor.

Diğer seslendirmeciler ise;

  • Saori Hayami'den Yuri 
  • Nobunaga Shimazaki'den Tanabe-kun
  • Mutsumi Tamura'dan Yoriko-san
  • Kōhei Amasaki'den Shin-chan'ın babası
  • Ryoko Shiraishi'den Shin-chan'ın annesi karakterlerini izleyeceğiz.

Bununla birlikte Takuya Satō, LIDEN FILMS Kyoto Studio ile birlikte filmi yönetecek. Koji Aritomi teknik direktör olarak görev alacak ve Haruka Sagawa da karakterlerin tasarımını yapacak.

 

kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları