Godzilla Anime Serisi Netflix'e Geçiyor
Netflix, 'Godzilla Singular Point' anime serisinin 2021'de yayınlanacağını duyurdu.

Netflix, 'Godzilla Singular Point' anime serisinin 2021'de yayınlanacağını duyurdu. Atsushi Takahashi (Blue Exorcist film, Doraemon the Movie: "Kachi-Kochi" Nobita's Great Adventure in the Antarctic, Rideback), seriyi BONES ve Orange'ta el çizimi ve CG animasyon stilini bir arada kullanarak yönetiyor.

Kan Sawada (Doraemon filmleri, Yowamushi Pedal) müziklerden sorumluyken, Japon bilimkurgu yazarı Toh Enjoe (The Empire of Corpses) de hem süpervizörlük görevini hem de ilk televizyon projesi için senaryo yazımı görevini üstleniyor. Kazue Katō, Blue Exorcist mangasının yaratıcısı, orijinal karakter tasarımını yapıyor. Eiji Yamamori (Princess Mononoke, Spirited Away, The Wind Rises key animator) de Kaiju yaratıklarını tasarlıyor.

Seri, prömiyerini Nisan 2021'de Tokyo MX ve diğer kanallarda yapacak. 

Netflix, daha önce Godzilla anime filmi üçlemesini Kasım 2017 ve Kasım 2018 arasında yayınlamıştı. Kobun Shizuno (Detective Conan: The Darkest Nightmare ve diğer Detective Conan filmleri, Fist of the North Star: The Legend of Kenshirô, Fist of the North Star: The Legend of Toki) ve Hiroyuki Seshita (Ajin, Knights of Sidonia) Polygon Pictures bünyesinde filmleri yönetmişti. Gen Urobuchi (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero, Psycho-Pass) de hikâyenin temel kurgusunu ve senaryosunu yaratmıştı. Urobuchi aynı zamanda Yūsuke Kozaki ile seri kompozisyonundan da sorumluydu.

TOHO yaratığı daha önce, 1978 tarihli Amerikan yapımı "Godzilla" animasyon serisine, 1994 ve 1996'da iki parça yayınlanan "Susume! Godzilland" eğitsel animasyonuna, 1998 tarihli Amerikan animasyonu "Godzilla: The Series"e ve 2018 tarihli "Tadaima! Chibi Godzilla" adlı internet ve sinemalar için yapılan kısa animasyonlara ilham kaynağı olmuştu.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları