Funimation, Bayan Kobayashi'nin Ejder Hizmetçisi için İngilizce Dublajı Seslendiren Oyuncuları Açıkladı
Funimation, Bayan Kobayashi'nin Ejder Hizmetçisi için İngilizce Dublajı Seslendiren Oyuncuları Açıkladı

Funimation, Bayan Kobayashi'nin Ejder Hizmetçisi için İngilizce Dublajı Seslendiren Oyuncuları Açıkladı

FUNimation Entertainment,  Bayan Kobayashi'nin Ejder Hizmetçisi için salı günü yayınladığı ana İngilizce dublaj yayınını duyurdu. Oyunculara şunlar dahildir:


  • Bayan Kobayashi olarak Leah Clark

  • Tohru olarak Sarah Wiedenheft

  • Kanna olarak Jad Saxton

  • Fafnir olarak Garret Storms

  • Lucoa olarak Jamie Marchi

  • Takiya Makoto olarak Jeff Johnson

 Image

Kyle Phillips dublaj yönetmenliği yapıyor ve Jamie Marchi senaryoları yazıyor. Jose Sandoval ve Gino Palencia sırasıyla ADR mühendis vemix mühendisi olarak görev yapıyorlar.

Dublaj, Çarşamba günü öğleden sonra saat 10: 00'da Funimation akış hizmetinde galaya gelecek. İngilizce altyazılı Japonca versiyon, 11 Ocak'ta Crunchyroll ile başlamıştır.

Seven Seas, Coolkyoushinja'nın orijinal mangasını Kuzey Amerika'da yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Bayan Kobayashi, küçük bir dairede tek başınıza sıkıcı birhayat geçiren ortalama bir ofis çalışanıdır ta ki bir kadın ejderhanın hayatını kurtarana kadar. Tohru adlı ejderha, Bayan Kobayashi'nin hoşuna gidip gitmesede, şükran borcunu ödemek için her şeyi yapacak olan (boynuzlu ve uzun kuyrukluolsa da!) sevimli bir insan kızına dönüşme yeteneğine sahiptir. Oda arkadaşı, olarakfazla inatçı ve sevecen bir ejder ile hiçbir şey kolaylaşmamaktadır ve Bayan Kobayashi'nin normal yaşamı artık bitmek üzeredir!

Image

Yasuhiro Takemoto (Amagi Brilliant Park, The Disappearance of Haruhi Suzumiya, Hyōka, Lucky Star) Kyoto Animasyonundaki animeyi yönlendiriyor. Dizinin senaryolarından Yuka Yamada (Neo Angelique Abyss, Samurai Warriors, Umi Monogatari), Miku Kadowaki (Amagi Brilliant Park, Beyond the Boundary) karakterleri tasarlamaktadır.

Mikiko Watanabe sanat yönetmenidir ve Yūka Yoneda renk anahtarı sanatçısıdır. Seiichi Akitake sahne tasarımını yapıyor ve Akihiro Ura fotoğraf yönetmenidir. Yota Tsuruoka sesi yönlendiriyor ve Masumi Itou müziği Lantis'te besteliyor. Fhána grubu "Aozora no Rhapsody" nin açılış temalı şarkısını icra ediyor. Ve Choro-gonzu (Tohru, Kanna, Eruma ve Rukoa karakterleri) kapanış şarkısını "Ishukan Communication" ı yapıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları