Fruits Basket The Final Animesi İçin Yeni Detaylar Duyuruldu
Yeni bir görsel, ilk bölümün yayın tarihi ve tema şarkılarını icra edecek kişiler duyuruldu. WARPs UP açılış şarkısını, GENIC ise kapanış şarkısını icra edecek.

 Yeni Fruits Basket animesinin resmi internet sitesi, Fruits Basket: The Final ismindeki final sezonunun 5 Nisan 2021 tarihinde yayına başlayacağını duyurdu.

 Site ayrıca yeni bir görsel yayınladı. Yeni görsel ile beraber kullanılan slogan, "Son ziyafet başlıyor."

                                   Image                                   

 Japon-Çinli erkek grubu WARPs UP açılış teması şarkısı "Pleasure"ı, yedi üyeli dans vokal grubu GENIC ise kapanış şarkısı "Haru Urarara"yı icra edecek.

 Animenin birinci sezonu Nisan 2019'da başlayıp 25 bölüm boyunca devam ederken, ikinci sezonu ise Nisan 2020'de başlayıp tıpkı ilk sezon gibi 25 bölüm sürdü.

 2019 ve 2020 yıllarında yayınlanan iki sezon, Natsuki Takaya'nın Fruits Basket mangasını animeye uyarladı. Uyarlama, Takaya'nın isteği üzerine 2001'de yayınlanan seriden tamamen farklı seslendirme sanatçılarına ve çalışanlara sahip. Yeni anime, manganın tüm hikayesini kapsayacak.

 Yoshihide Ibata, Taku Kishimoto ve Masaru Shindō  ilk iki sezonda da olduğu gibi TMS Entertainment çatısı altında sırasıyla yönetmen, senaryo yazarı ve karakter tasarımcısı rollerinde olacaklar. Serinin yaratıcısı Takaya ise yeni uyarlamanın önceki sezonlarında olduğu gibi tekrardan yönetici gözetmen olarak projeye dahil olacak.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları