Final Fantasy XV Akıllı Telefonlarla Oynanabilecek!
Final Fantasy XV'in iOS ve Android sürümleri, bu sonbahar sezonunda boy gösterecek.

Square Enix'in, Salı günü yaptığı son açıklamalara göre yakın zamanda yeni bir uyarlama söz konusu. Final Fantasy XV: Pocket Edition adı ile lanse edilecek olan oyun, akıllı telefonlar için geliştirilmiş olmasının yanı sıra bilgisayarlar için de oynanabilir kılınacak. Söz konusu oyun ile Final Fantasy XV arasındaki yegane farkın, grafikler ve oynanış olacağı bilinen detaylardan. Square Enix, FFXV ile tamamıyla aynı hikayeye sahip olan Pocket Edition için bir Gamescom fragmanı da yayınladı. 

Hikayesi 10 ayrı bölümden oluşacak olan oyunun ilk bölümü ücretsiz olarak oynanabilse de diğer bölümler için aynısı söz konusu değil. Oyuncular, oynamaya devam etmek isterlerse her bölüm için belirli bir ücret ödeme mecburiyetinde olacaklar.

Final Fantasy XV için uzun zamandır beklenen bilgisayar sürümünün de 2018 sezonunun ilk aylarında oyuncular ile buluşacağı kesinleşti.

PlayStation 4 ve Xbox One konsolları aracılığıyla geçen yılın Kasım ayından itibaren dünya çapında yayılan Final Fantasy XV, Hajime Tabata önderliğinde mükemmel bir başarı yakaladı ve 10 Ocak itibariyle (dijital sürümü de göz önünde bulundurarak) 6 milyon kopyadan fazla sattı. 

www.animenewsnetwork.cc

Sizce Pocket Edition, Final Fantasy XV'e yakın bir oyun zevki sunabilecek mi?

Sizce Pocket Edition, Final Fantasy XV'e yakın bir oyun zevki sunabilecek mi?

Final Fantasy XV - Stand By Me

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları