EX-ARM Animesi COVID-19 Sebebiyle Ertelendi
Shinya Komi ve HiRock'un EX-ARM adlı mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi Perşembe günü animenin COVID-19 sebebiyle "2020 sonbaharına veya sonrasına" ertelendiğini duyurdu.

ÖZET

Manganın hikayesi, lise öğrencisi Akira Natsume'yi konu almaktadır. Karıştığı bir trafik kazasında beyni kurtarılan tek kişi ve daha sonra gelişmiş bir silahın parçası olur. Akira, kayıp hatıralarını ve bedenini geri kazanmak için polisin EX-ARM karşı önlem bölümü ile işbirliği yapar.


Anime, ertelenmeseydi Temmuz ayında prömiyer yapacaktı. Manganın 12. derlenmiş kitap cildi, Aralık 2018'de TV anime uyarlamasının geleceğini duyurmuştur.

Komi, önceki EX-VITA mangasının bir remake versiyonunu HiRock'un hikayesi ile Şubat 2015'te Shueisha'nın Grand Jump dergisinde yayınlamıştır. Seri, Aralık 2017'de Shonen Jump+ın web sitesine ve uygulamasına taşınmış ve geçtiğimiz Haziran ayında sona ermiştir.

KomiEX-ARM Roman spinoff'unun manga uyarlaması olan EX-ARM Another Code'u 19 Şubat'ta Shueisha'nın Ultra Jump dergisinde yayınlamıştır. Komi ve HiRock, geçtiğimiz Ağustos ayında Shueisha'nın Grand Jump Mucha dergisinden EX-ARM EXA mangasını piyasaya sürmüştür.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları