Dragon Ball Super'i Yayın Saatinden Eden Gegege no Kitarou, 50 Bölümden Fazla Sürecek
Dragon Ball Super'in yayın takviminin yerini alan yeni Gegege no Kitaro anime dizisinin 50 bölümden fazla süreceği açıklandı.

Nedir Bu Gegege no Kitarou Anime Dizisi, Ne Diye Birden Çıkagelip Dragon Ball Super'in Yayın Takviminin Yerini Aldı?

Öncelikle, Gegege no Kitarou çok eskilere dayanan bir seri. İlk anime dizisi 1968'de yayınlanmaya başlayıp 65 bölüm sürdü. İkinci anime dizisi 1971'de yayınlanmaya başlayıp 45 bölüm sürdü.  Üçüncü anime dizisi 1985'de yayınlanmaya başlayıp 108 bölüm sürdü. Dördüncü anime dizisi (mini) 1988'de yayınlanmaya başlayıp 7 bölüm sürdü. Beşinci anime dizisi 1996'da yayınlanmaya başlayıp 114 bölüm sürdü. Altıncı anime dizisi 2007'de yayınlanmaya başlayıp 100 bölüm sürdü.

Gördüğümüz üzere, uzun soluklu bir seri var karşımızda. Daha Dragon Ball portakalda vitaminken, Gegege no Kitarou anime dizisi varmış yani. Konusunu özetlemek gerekirse: "Bir hayalet olan Kitaro hayatının kalan kısmını, yetenekleriyle insanlara yardım etmeye harcar. İnsanlığa işkence etmek için yaşayan kötü ruhların planlarını engellemeye çalışır."

2018'de yayımlanmaya başlayacak olan bu seri, tahmin edildiği üzere 50. yıl dönümüne özel yapılacak. Seri 50 bölümden fazla sürecek. Tam olarak kaç bölüm süreceği henüz açıklanmış değil.

Gegege no Kitarou Anime Dizisi Kapağı

Gegege no Kitarou Anime Dizisi Kapağı www.animenewsmnetwork.com

Yeni Gegege no Kitaro Anime Dizisinin Açılış ve Kapanış Şarkısı

Yeni Gegege no Kitaro Anime Dizisinin Açılış ve Kapanış Şarkısı www.animenewsnetwork.com

Dragon Ball Super'in ikinci açılış şarkısını söyleyen Kiyoshi Hikawa, şimdi de yeni Gegege no Kitaro Animesinin açılış şarkısı olan "Gegege no Kitaro" şarkısını söyleyecek. Kapanış şarkısı ise, Maneki-kecak'ın söyleyeceği "Kagami no Naka kara" (Aynanın İçinden) olacak.

Gegege no Kitarou Anime Dizisinin 30 Saniyelik İlk Fragmanı

Gegege no Kitaro Anime Dizisinin 15 Saniyelik İkinci Fragmanı

Seslendirme Ekibi

Seslendirme Ekibi www.myanimelist.net

Kitarou'yu Sawashiro Miyuki (sol üst) seslendirecek derken, evet, aralarında Dragon Ball'dan tanıdığımız bir seslendirmen var: Masako Nozawa (sağ üst). Masako Nozawa seri boyunca ana karakterlerden biri olan Medame Oyaji'yi seslendirecek. Neko Musume'yi Shouji Umeka (sol alt) seslendirecek. Mana Inuyama'yı Fuji Yukiyo (sağ alt) seslendirecek. 

Yeni Gegege no Kitaro Anime Dizisi 1 Nisan 2018'de Yayımlanmaya Başlayacak

Yeni Gegege no Kitaro Anime Dizisi 1 Nisan 2018'de Yayımlanmaya Başlayacak

kaynak: ann

https://discord.gg/6rD5sDC https://www.youtube.com/c/AnimanTR/videos https://twitter.com/Animanbey

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları