Doğu ve Batı'nın Barışı! SPYxFAMILY
Casusların dünyasına hoş geldiniz!

Evet arkadaşlar bugünkü konumuz SpyxFamily (CasusxAile)!

Her şeyden önce başta birbirine düşman olan iki ülkeden bahsediyoruz... Westalia ve Ostania! Ve bunların arasında mekik dokuyan casusumuz Alacakaranlık (Twilight) sahnelere iniyor... Tüm ışıkları yakın! Casus Alacakaranlık; sert, azimli, başarılı ve (bölüm aralarında yandere =) ) gizemli bir hava yaratılmaya çalışılmış bir karakter diyebiliriz. Hikayemiz şöyle başlar:

Image

"Herkesin diğer insanlara göstermediği bir yönü vardır...

Ne arkadaşlarına...

Ne ailesine...

Ne de sevdiklerine...

Sahte gülümsemeler ve blöflerle, gerçek düşüncelerini saklarlar...

İşte dünya böyle işler..."

Casus Alacakaranlık bir görev almıştır. Görevi işe Doğu ile Batı arasındaki barışa engel olan Desmond’un güven çemberine girmek ve dünya barışını sağlamak!

Image


Bunun için yapması gereken oğlunun gideceği okula birini sokması gerekmedir. Bunun için de bir aile kurması gerekir ve kurar da. Haydi Bakalım bu aileye bir göz atalım!

Anya Folger:

Image

Sevimli mi sevimli, ponçik, muzip ve kendince çok zeki bir karakterdir. Zaten bölümlerdeki repliklerini okuyunca gülme krizi geçirmeniz garanti. Her ne kadar gülsek eğlensek de, manganın akıbetinden anlayabileceğimiz gibi Anya'nın kötü bir geçmişi var. Geçmişte bazı bilim adamlarının deneyi olmuş ve bu deneyler sonucunda bir yetenek kazanmıştır: İnsanların aklını okumak! Karakterimiz hikayeye casus Alacakaranlığın aile kurmak için yetimhaneye gitmesiyle dahil olur ve sonra ailemizin vazgeçilmez parçası olur. 

LLoyd Folger:

Image

Nam-ı diğer Alacakaranlık. Zeki, tereddütsüz, çevik, atik ve sayamayacağımız nice güzel sıfatlara sahip abimiz. Görevi: Dünya barışını korumak. Dünya barışını korumak içinde aile kurması gerekmektedir. Tabii ki de kurduğu aile de normal olmaz. Bilmeyerek de olsa evlat olarak esper bir kız seçer ve eş olarak ise kod adı "Thorn Princess" olan bir kadını seçer. 

Yoru Folger:

Image

Saf mı saf bir ablamızdır. Nasıl kiralık katil oldu bilinmez. Evde kalmış sıfatından kurtulmak ve gerçek işini saklamak için Lloyd ile işbirliği yapar. Psikopat bir kardeşi vardır. Yemek yapmada beceriksiz ama temiz bir kalbi olan birisidir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları