Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mangasının 2. Romanı Geliyor
Shueisha's Jump j Books resmi web sitesi Cuma günü yaptığı açıklamada, Koyoharu Gotouge'nin Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba adlı mangasının 4 Ekim'de ikinci bir romanının çıkacağını açıkladı.

Roman, başta yer alan dört sayfalık resimli sayfalar ile 224 sayfa uzunluğunda olacaktır.

Yajima'nın ilk romanı Kimetsu no Yaiba Shiawase no Hana (Flower of Happiness), 4 Şubat'ta Japonya'da yayımlanmıştır.

Manganın anime uyarlaması 6 Nisan'da yapılmış ve Aniplex of America seriyi lisanslamıştır. Seri Hulu, Crunchyroll ve FunimationNow'da yayınlanmaktadır. Adult Swim'in Toonami bloğunda da İngilizce uyarlaması yayınlanacaktır. Anime 26 bölüme sahip olacaktır.

Aniplex of America hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

Japonya'da Taisho Dönemidir. Yaşamak için kömür satan iyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro, bir gün ailesini bir şeytan tarafından katledilmiş halde bulur. Daha kötüsü de, hayatta kalan tek kız kardeşi Nezuko, bir şeytana dönüşmüştür.

Bu acımasız gerçeklik yüzünden harap olmasına rağmen, Tanjiro kız kardeşini tekrar insana döndürebilmek ve ailesini katleden şeytanı öldürebilmek için “şeytan katili” olmaya karar verir.


Orijinal manga, Şubat 2016'da Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde çıkış yapmıştır. Viz Media, mangayı dijital ve İngilizce olarak yayınlamakta ve ayrıca Shueisha'nın MANGA Plus sitesinde de manga İngilizce ve dijital olarak yayınlanmaktadır.


Manga, Nisan ayında Ryōji Hirano (Bozebeats mangası)'nın iki bölümlük yan-hikaye mangası olan "Kimetsu no Yaiba: Tomioka Giyū Gaiden"e ilham vermiştir. Hirano ayrıca, Nisan ayında Shueisha'nın Shonen Jump+ uygulaması ve web sitesinden dört-panelli spinoff mangası Kimetsu no Aima'yı yayımlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları