Deemo -Reborn- Oyunu 4 Eylül'de Steam'de Çıkış Yapacak
Deemo'nun Signal.MD, Production I.G'de anime filmi projesi devam ediyor.

Image

Tayvanlı oyun geliştiricisi Rayark Games açıklamasında,  Deemo oyununun 4 Eylül'de Steam'de dünya çapında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Rayark Games oyunu şöyle anlatıyor:

Deemo-Reborn- Rayark Games'in klasik oyunu Deemo, Steam'de yepyeni bir şekilde yeniden ortaya çıkıyor. 3D sürükleyici bir yolculuk, piyanolarla kendizin yarattığı huzurlu sesler, bu masallar diyarını keşfettiğiniz yolculukta size keyif verecek.

Oyun Kasım 2019'da PlayStation 4 ve PlayStation VR için piyasaya sürülmüştü.

Orijinal 2013 ritim oyunu Deemo, iOS ve Android oyunu olarak çıkış yapmıştı. Rayark Games daha sonra 2015 yılında Japonya'da PlayStation Vita için oyunu Deemo: Last Recital ismiyle çıkardı. PM Studios ve Rising Star Games, Mayıs 2017'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da oyunu PS Vita için yayımladı. Oyun, Eylül 2017'de Nintendo Switch'de dünya çapında piyasaya sürüldü. Rayark Games, Android için oyunun devamı olan Deemo II'yi geliştiriyor.

Rayark Games orijinal oyunu ise böyle anlatıyor:

Gökten düşen ve geçmişini kaybeden bir kız
Ağaç evinin dünyasında kendi başına piyano çalan Deemo,
tesadüfen karşılaşırlar.
Parmaklar piyano tuşlarına dokunduğunda müzik sesleri akar.
Bir masal yolculuğunun başlangıcı...
'Terketmeden önce son elvedanı demeyi unutma.'

Pony Canyon orijinal oyunun bir anime film uyarlamasını yapıyor. Kardeş stüdyolar olan Signal.MD ve Production I.G film yapımı üzerinde çalışıyorlar. Filmin 2020'de tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları