Date A Bullet'ın İlk Anime Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Hong Kong film distribütörü Neofilms, Yuichiro Higashide'nin Date A Live Fragment: Date A Bullet adlı spinoff roman serisinin iki bölümlük anime filmi uyarlamasının ilk filmi olan Date A Bullet: Dead or Bullet için Çarşamba günü Çince altyazılı bir tanıtım videosu yayınlandı.

Neofilms, ikinci film Date A Bullet: Nightmare or Queen'in lisansının alınıp alınmadığını henüz açıklamadı.

Go Sakabe (Date A Live, Digimon Adventure tri), projenin enstrümantal OP tema şarkısı "Infermata"yı bestelemektedir. Luiza, Date A Bullet: Dead or Bullet için ED tema şarkısı "Only Wish"i seslendirmekte ve Sakabe de şarkıyı bestelemekte ve düzenlemektedir.


Oyuncular:

  • Asami Sanada - Kurumi Tokisaki
  • Saori Ōnishi - White Queen
  • Kaede Hondo - Hibiki Higoromo
  • Mariya Ise - Tsuan
  • Rina Hidaka - Panie Ibusuki
  • Asami Seto - Yui Sagakure
  • Natsumi Fujiwara - Isami Hijikata


Jun Nakagawa (Killing Bites, Saki Episode of Side A) animeyi Geek Toys (Plunderer, RErideD) üzerinden yönetmektedir. Roman yazarı Higashide (School-Live!, Fate/Apocrypha) senaryoyu yazmakta ve Naoto Nakamura (High School Fleet) karakterleri tasarlamaktadır. NOCO orjinal karakter tasarımlarını yapmaktadır.

Kadokawa, Mart 2017'de Date A Live Fragment: Date A Bullet romanının ilk cildini yayınladı ve 19 Mart'ta altıncı cildi yayınladı. NOCO romanları resmetmektedir.

Koushi Tachibana, Mart 2011'de Tsunako'nun illüstrasyonlarıyla beraber ana Date A Live light-novel serisini yayınlamaya başladı. Kadokawa'nın Fantasia Bunko baskısı 19 Mart'ta roman serisinin 22. ve son cildini yayımladı. Serinin dünya çapında 6 milyon kopyası bulunmaktadır.

Date A Live TV animesinin ilk sezonu 2013 yılında prömiyer yaptı ve 12 bölüm yayınlandı. İkinci sezon 2014'te prömiyerini yaptı ve 10 bölüm yayınlandı. Ağustos 2015'te Gekijōban Date A Live: Mayuri Judgment anime filmi Japonya'da gösterime girdi. Üçüncü sezon Ocak 2019'da gösterime girdi ve 12 bölüm yayınlandı. Dördüncü sezon için çalışmalar sürmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları