Kaptan Tsubasa Mobil AG Futbol Oyunu 30 Ekim'de 37 Ülkede Çıkıyor
Oyun geçtiğimiz ay 7 Avrupa ülkesinde çıkmıştı.

Geliştirici miraire yaptığı açıklamada, Kaptan Tsubasa serisinin Tsubasa+ mobil AG( Arttırılmış Gerçeklik) oyununun 30 Ekim'de 37 ülkede piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun 30 Eylül'de İspanya, Fransa, İtalya, Belçika, Almanya, Hollanda ve Birleşik Krallık'ta çıkmıştı ve daha sonra 15 Ekim'de bir takım Asya ülkelerinde de çıkışını yapmıştı.

37 ülke: Avustralya, Çin Taipeisi(Tayvan), Hong Kong, Endonezya, Japonya, Makao, Malezya, Filipinler, Singapur, Tayland, Kanada, Meksika, ABD, Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Avusturya, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Yunanistan, İrlanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, İsveç, İsviçre, Ukrayna, Türkiye, Gana ve Fas.

Şirket, Japon kulübü Vissel Kobe ve eski İspanya milli futbol takımı futbolcusu olan Andrés Iniesta'yı, Tsubasa+ 'ın ilk resmi destekçileri(sponsor) olarak atadı.

Oyun, oyuncuların gerçek dünya lokasyonlarındaki sanal stadyumları görüntüleme, franchise karakterlerinin olduğu oyuncu kadrosunu toplama ve sonra da oyuncuları maçlar için eğitme imkanı yaratacak. Oyunu company miraire geliştiriyor.

Ekim 2018'de iOS ve Android için Captain Tsubasa Zero ~Kimeru! Miracle Shoot~ oyunu çıkmıştı.

Bandai Namco Entertainment, Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununu 27 Ağustos'ta Japonya'da PlayStation 4 ve Nintendo Switch için ve 28 Ağustos'ta da Batı'da PS4, Switch ve PC için yayımladı. Bu oyun, son 10 yılda konsollara çıkan ilk franchise oyunu.

Oyundan görseller: 

Image


Image

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları