Capcom, Puzzle Fighter İçin Rüya Takım'ı Bir Araya Getirdi!
...oyun, 2017 sezonunun son aylarında dünya çapında satışlarına başlayacak.

Capcom, yakın zamanda oyuncularla buluşacak olan yenilenmiş proje, Puzzle Fighter serisinin iOS ve Android cihazları için oynanabilir kılınacağını açıkladı. Capcom Vancouver tarafından geliştirilecek ve oynaması ücretsiz olacak oyun, 2017 sezonunun son aylarında dünya çapında satışlarına başlayacak. Erken erişim sürümü şimdilik "yakında." olarak belirtildi.

Capcom'un, Puzzle Fighter için hazırladığı inceleme:

Puzzle Fighter, Capcom bünyesinde bulunup kendini kanıtlamış efsanevi karakter ve tasarımları tekrardan oyuncularla buluşturuyor. Hayranlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Ryu, Ken ya da Chun-Li (Street Fighter), X (Mega Man), Morrigan (Darkstalkers), Frank West (Dead Rising), ve çok daha fazlası, yepyeni sinematik ve sesler ile birlikte tekrardan hayata dönüyor.

Oyuncular özgün güçlere ve avantajlara sahip olan karakterlerden birini seçip zorlu bölümlerle yüzleşecektir. Buna ek olarak, isteğe bağlı bir şekilde ana karakterin yeteneklerini destekleme görevini üstlenen iki karakter daha seçilebilecek. Öğrenmesi kolay olsa da stratejik yönü ağır basan bu bağımlılık yapan bulmaca oyunu, mücevherleri düşünülmüş sıralarda düzenleyip, benzersiz kombolar çıkarıp, rakibi yenilgiye uğratmak adına yok etmek üzerine kurulu. İşte soluk kesen gerçek zamanlı savaş sistemi, ödüllü tek oyunculu oyun deneyimi ve daha keşfedilmeyi bekleyen birçok içeriğiyle birlikte yenilenmiş, geliştirilmiş, nihai Puzzle Fighter!

Puzzle Fighter ilk kez, bu hafta Seattle şehrinde gerçekleşecek olan PAX West 2017 etkinliğinin Capcom bölümünde deneyimlenebilecek.

Oyun için kısa bir tanıtım videosu yayınlanmasının yanı sıra yeni projeye özel bir internet sitesi de açılmıştır.

Yayınlanan Diğer Görüntüler

Yayınlanan Diğer Görüntüler

gematsu.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları