Canım Isekai Çekti #1
Her sene giderek popülaritesini arttıran, zamanla daha fazla izleyici kazanan ama birçoğumuz için "Biraz fazla olmadı mı?" diye düşündüren isekai (paralel evren) türü 5 animeye göz atalım.

Hataraku Maou-sama! (2013)

HMSAlışılmışın dışında bir Şeytan Kral olarak karşımıza çıkan Sadao Maou, kendi evreninde Kahramanlarla savaşırken başka bir evrene kapı açar ve kendini Dünya'da bulur. Yardımcısıyla birlikte Dünya'da yaşamaya ve aç kalmamak için yarı zamanlı bir işe başladıktan sonra fakir ama gururlu bir hayat sürdürmeye çalışırken... Karşına Kahraman Yusa Emi çıkar. Devamı için Türk Anime TV


Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? (2013)

MTIKSDK

Çeşitli sorunları olan 3 ergen Küçük Bahçe adında bir paralel evrene davet alırlar ve haliyle onlara da davete icabet etmek düşer böylece kendilerini farklı bir Dünya da bulurlar. Sorunlu gençlerimiz burada özel güçleri olduğunu fark eder, kendine Kara Tavşan olarak tanıtan bir kızın rehberliğinde Küçük Bahçe'ye çağrılmalarının amacını öğrenip, keşfetmeye başlarlar.

Blood Lad (2013)

BLCehennemin Doğu bölgesinin lideri ve otaku olan, vampir Staz kaza eseri Cehenneme Japonbir kızın düştüğünü duyunca yerinde duramaz onu aramaya koyulur. Ancak onu bulduğunda Fuyumi çoktan öldürülmüş ve bir hayalete dönüşmüştür. Bunun üzerine Staz, ne yapıp ne edip Fuyumi'yi tekrar yaşama döndüreceğine yemin eder.

Ixion Saga DT (2012)

XDTAbartılı hareketlerin , bolca bel altı esprilerin olduğu ve kız sandığınız kişilerin erkek çıkabileceği isekai animesidir. Evinde online oyun oynayan ana karakterimiz oyunda yardım talebi alır, daveti kabul eder etmez kendini Mira adındaki dünya da, savaşın ortasında bulur.

Zero no Tsukaima (2006 - 2012)

ZnT

Kibirli ve büyü konusunda oldukça beceriksiz soylu bir ailenin kızı olan Louise, hizmetkar çağırma töreninde gene ortalığı birbirine katarken gaza gelip olmayan gücüyle farklı bir çağırım gerçekleştirmeye çalışır. O da ne ki? Daha önce kimsenin başına gelmemiş bir şekilde bir insanı emrine çağırmıştır! 

Sıradan bir lise öğrencisi olan Hiraga Saito ne olduğundan habersiz, Louisele baş etmeye ve özel güçlerini keşfetmeye çalışırken aralarında büyüyen aşk tohumlarının yavaşça farkına varacaktır.

  • Siz bu listedeki hangi animeleri izlediniz? 
  • Yorumunuzu paylaşın ve sıradaki yazımızda paylaşmamızı istediğiniz isekai animeleri bize iletin.

Bu animelerden en çok hangisini beğendiniz?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları