“By the Grace of the Gods” Animesinin İkinci Sezonu Geliyor
Karakter tasarımcısı Kaho Deguchi bu haberi yeni bir görsel ile duyurdu

Yazar Roy ve çizer Ririnra’nın "By the Grace of the Gods" (Kami-tachi ni Hirowareta Otoko) hafif roman serisinden uyarlanan animenin sitesinde geçtiğimiz Cuma günü duyurulan habere göre animenin ikinci sezonu da olacak. 

Anime, Ryoma ve Eliaria’nın yeniden bir araya gelmek için söz verdiği, birinci sezonun sona ermesinden üç yıl sonrasında geçecek. Karakter tasarımcısı Kaho Deguchi, bu duyuruyu aşağıdaki görseli paylaşarak kutladı.

Geçen yıl Ekim ayında Japonya’da prömiyerini yapan, Funimation’ın yapımcı ortaklarından olduğu animenin ilk bölümü, 2020 Temmuz’unda düzenlenen sanal FunimationCon’da yayınlanmıştı.

Takeyuki Yanase (In Another World With My Smartphone, If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord) animenin ilk sezonunun yönetmenliğini Maho Film bünyesinde yapmıştı. Kazuyuki Fudeyasu (Black Clover, Dropkick on My Devil!) hikâye editörlüğünü ve senaristliğini üstlenmiş, Kaho Deguchi (If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord, Cutie Honey Universe) Ririnra’nın orijinal karakter tasarımlarına bağlı kalarak karakter tasarımını yapmış ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapmıştı. Hiroaki Tsutsumi müziğini yapmıştır. Animenin baş seslendirme sanatçısı  Azusa Tadokoro, açılış şarkısı "Yasashii Sekai" (Nazik Dünya)’i seslendirmiştir. Anime şarkılarının cover’larını kanalında yayınlayan popüler YouTuber MindaRyn, animenin kapanış şarkısı "Blue Rose knows" isimli parçayı çıkış single’ı olarak seslendirmiştir. 

Serinin İngilizcesini dijital olarak yayınlayan J-Novel Club, hikâyeyi şöyle betimliyor: 

"Tanrıların koruması altında, başka bir dünyada slime’lı rahat bir hayat başlıyor! Bir gün, orta yaşlı bir Japon iş adamı olan Ryoma Takebayashi’nin hayatı, ani ve üzücü bir şekilde sona erer. Ryoma, hiçbir zaman mutlu bir hayat sürmemiştir, ama ölümünden sonra üç büyük tanrı bir araya gelir ve onu, kılıçların ve sihrin olduğu başka bir dünyada bir çocuk olarak yeniden hayata döndürürler. Tanrılardan gelen samimi ve ilahi karşılamayla Ryoma, ormanda kendi başına sakin bir hayat sürmeye başlar. Özenle sihir çalışmakta ve avlanmaktadır, Ryoma’nın en büyük tutkusu, araştırdığı evcilleşmiş slime’lardır. Bazıları yeni keşfedilen çeşitli slime’ları eğitirken nazik insanların olduğu başka bir dünyada kaygısız ikinci bir hayat başlıyor." 

Roy, bu hikâyeyi "Shōsetsuka ni Narō" (Let's Become Novelists) web sitesinde 2014 yılında dizi olarak yayınlamaya başlamış, bu seri bitmeden 2015 yılında hikâyenin yeni versiyonunu serileştirmiştir. Başladığı bu yeni seri, hâlâ devam etmektedir. 

Romanların manga adaptasyonu Ranran tarafından Square Enix'in Manga Up! uygulamasında 2017 Kasım’ında başlatılmıştır. Square Enix Manga & Books manganın lisansını almış ve ilk cildini geçtiğimiz Kasım ayında yayınlamıştır. 

Güncelleme: Funimation, animenin yeni sezonunu yayınlayacağını duyurdu. 

Animenin web sitesinde ilk sezonun, Eliaria’nın başkentteki okula gitmek üzere yola çıkmasıyla ve üç yıl içinde Ryōma ile yeniden bir araya geleceğine dair söz vermesiyle sona erdiği belirtilmiştir. Özel olarak, ikinci sezonun üç yıl sonrasından başlayacağı söylenmemiştir.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları