Bōkyaku Battery Event Anime Çalışanları Açıklıyor
Bōkyaku Battery Event Anime çalışanları açıkladı ve yanında müthiş bir görsel de yayınladı.

Animasyon stüdyosu MAPPA Pazartesi günü Eko Mikawa'nın Bōkyaku Battery beyzbol mangasının event anime adaptasyonunun animasyonunu yaptığını açıkladı. Stüdyo aynı zamanda bir görsel de yayınladı.

Parako Shinohara (Dino Girl Gauko için storyboard, You Don't Know Gunma) animenin direktörü, Noriko Itou (In Thıs Corner of the World, Punch Line animasyon direktörü) karakter tasarımcısı ve baş animasyon direktörü ve Hisako Akagi (Land of the Lustrous) ise sanat yönetmenidir

Ses Sanatçıları :

  • Yoshimasa Hosoya - Haruka Kiyomine
  • Mamoru Miyano - Kei Kaname
  • Yoshitsugu Matsuoka - Junpei Chihaya
  • Tatsuhisa Suzuki - Aoi Tōdō
  • Jun Fukuyama - Tarō Yamada

Anime, 11 Ekim'de "Jump Special Anime Festa 2020" etkinliğinin bir parçası olarak yayınlanacak. Etkinlikte ayrıca Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ve Jujutsu Kaisen animesinde yer alan seslendirme sanatçılarının yer aldığı talk şovlar ve Dr. Stone'un ikinci sezonu Dr. Stone: Stone Wars'a ait bir yeni bir video yer alacak.

Bōkyaku Battery, Nisan 2018'de Shonen Jump+ web sitesinde piyasaya sürüldü. Manga'nın sekizinci cildi 4 Eylül'de denizaşırı ülkelere gönderildi.

Kaynak : ANN

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları