Boku no Hero Academia Serisine Roman Uyarlaması Geliyor
Comic-Con'da yapılan açıklama.

Viz Media, Comic-Con International: San Diego'da ki My Hero Academia panelinde, Anri Yoshi ve Kouhei Horikoshi'nin Boku no Hero Academia UA Hakusou roman serisini yayınlayacağını açıkladı. İlk roman 2019’un baharında yayımlanacak.

Image

Viz Media romanla ilgili;

U.A. Lisesi kahraman kursu, umutlu öğrencilerine kahraman olmaları için gereken her şeyi öğretiyor. Spor festivali ve staj gibi ölümcül etkinliklerin yanı sıra Aile Ziyareti bile var! U.A. Lisesi öğrencileri için hayat hiçbir zaman sıkıcı değil!

Shueisha ilk romanı 2016'nin Nisan ayında ve üçüncüsünü ise bu Şubat'ın 2'sinde bastı. Romanların görselleri Horikoshi'nin kendisi tarafından hazırlandı.

Horikoshi, süper kahraman serisi Boku no Hero Academia'yı Temmuz 2014'te Weekly Shounen Jump'ta başlattı. Viz Media mangayı Weekly Shounen Jump'ta dijital ve baskı olarak yayımlıyor.


Manga 3 televizyon anime serisine ilham verdi. 3. Seri 7 Nisan'da yayınlanmaya başladı ve 25 bölümü olacak. Boku no Hero Academia: Futari no Hero filmi 3 Ağustosta Japonya'da vizyona girecek.

Horikoshi'nin mangası Mayıs 2016'da My Hero Academia : Battle for All Nintendo 3DS oyununu, Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battle arcade kart oyunu eşliğinde mobil oyununu ve geçen sene çıkan My Hero Academia: Smash Tap mobil oyununu esinlendirdi. Seriden gelecek en yeni oyun My Hero One's Justice ise PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC(Avrupa ve Amerika'da) için 16 Kasım'da yayınlanacak.

Manga aynı zamanda, Viz Media'nın İngilizce'sini yayımladığı My Hero Academia: Vigilantes spin-off serisine esin kaynağı oldu.

Kaynak:animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları