Bir Adamın Figür Koleksiyonu, Gerçek Boyutlu Megumi ve Rem'i de İçeriyor
Her bir figürün maliyeti 75.000 TL!

Gerçek boyutlu anime karakterleri hem boyut hem fiyat açısından etkileyici durumdalar. Her birinin maliyeti 2 Milyon Yen'e ulaşırken; alana ihtiyaç duyduğunuzda öyle kolayca bir figür dolabına da kaldıramazsınız. Belki bu ikinci neden dolayı pek çok koleksiyoner figürünü elden çıkarıyor olabilir. 

Figür koleksiyoneri ve fotoğrafçı Youtsuki gerçek boyutlu figürerini elden çıkarmayı hayal bile edemeyenlerden, zaten hepi topu iki tane gerçek boyutlu figürü bulunuyor: Saekano'dan Megumi ve Re: Zero'dan Rem.

Image


Image

Youtsuki'nin evi oldukça farklı ve devasa büyüklükte görünüyor. Onun Twitter hesabı normal bir ofis çalışanı olduğunu iddia etse de paylaştığı fotoğraflar aksini söyler durumda; lüks mobilyalar, figürlere ayrılmış büyük bir oda, pahalı son model aksesuarlar... Çok şirin kedileri de unutmamak gerek... 

Youtsuki'nin sosyal medya hesapları figür koleksiyon fotoğraflarından (genellikle seksi pozlar) dolayı oldukça popüler. Bahsi geçen seksi pozlar için fotoğrafçının Flickr hesabına göz atabilirsiniz. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları