Batman Ninja Animesinin Japon Cast'lı Yeni Tanıtımı Yayınlandı
Kouichi Yamadera, Wataru Takagi, Ai Kakuma, Rie Kugimiya klasikleşmiş DC karakterlerini canlandırıyorlar.

Tokyo Comic Con etkinliğinde The Batman Ninja prodüksiyonu kapsamında cast'ı da içeren bir video yayınlandı ve Japonya'daki gösterim tarihine yer verildi. 

Etkinlikte aynı zamanda Japonca bir tanıtım videosu ve Warner Bros. Japan ile Warner Bros. Home Entertainment tarafından yeni bir görsel açıklandı. 

İngilizce alt yazılı versiyon

Açıklanan Japon cast şu şekilde: 

- Kouichi Yamadera, Batman rolünde,
- Wataru Takagi, Joker rolünde,
- Ai Kakuma, Catwoman rolünde, 
- Rie Kugimiya, Harley Quinn rolünde.

Kamikaze Douga CEO'su ve kurucusu Junpei Mizusaki, karakter tasarımcısı Takashi Okazaki ve yazar Kazuki Nakashima Ekim ayında düzenlenen New York Comic Con'da bir panelde yer almışlar ve projenin adını açıklayıp aşağıdaki videoyu paylaşmışlardı. Şimdi bu 3 isim Tokyo Comic Con etkinliğinde de yer alarak haberi Japonlar'la da paylaştılar. 

JoJo's Bizarre Adventure and JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders animelerindeki açılışın yönetmeni Mizusaki,  bu animenin de yönetmeni olarak atanan isim. Gurren Lagann ve Kill la Kill serilerinde bölüm senaristi olarak çalışan Nakashima da senaryoyu yazıyor. Afro Samurai mangasının yaratıcısı Okazaki ise karakterleri tasarlıyor. Projeye Leo Chu ve Eric Garcia da İngilizce senaryo yazımında dahil olacaklar. 

Kamikaze Douga projenin sahibi iken Yuugo Kanno (Psycho-Pass, JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, Ajin) da müzikleri besteliyor. Animenin resmi internet sitesinde projenin 3 yıl süreceği bilgisi de aktarılıyor. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları