Anime Tabanlı Oyun
S4 League adlı bence hakettiğini bulamayan anime tabanlı oyunu özetlemek istiyorum

S4 League

Kısa Özeti :

Oynanmaya başlayınca bağımlısı yapan oldukça keyifli grafiklere sahip shooter oyunu. Gunz the duel'in aksine yeni başlayan bir oyuncu bile oyun üzerinde uzmanlaştığını iddia eden kişilere yeri öptürebilir. Birçok oyun moduyla birlikte bu oyundan sıkılması gerçekten çok zor. Türklerinde içinde bulunduğu özel olarak ayrılmış serverlar var. Ben aynı ortamda çok fazla türk oyuncuyla oynamaktan zevk almadığım için english serverını tercih ediyorum. 

Oyunda lag çok sık oluyor diyemem. Ttnet'in müthiş hızlı yurtdışı çıkışları bile oyunun kalitesini düşürmüyor

        Neden Oynanmalı? :  

Günümüz sorunsalı olan Pay To Win burada gerçekten minumum dereceye indirilmiş şekilde ve emek vererek de bir şeyleri başarabiliyorsunuz , günlük görevler , aylık görevler , eventler , exp slotları her şeyin bazen etkinliği olabiliyor. Her levelde bir kapsül veriyor ve bu kapsüllerden şans arttırıcı vb. şeyler çıkabiliyor. Eğer silahlı ve nişanlı sevmiyorsanız oyunda kılıç modu bile var ! her güncellemede bir kostüm geliyor. Ve en önemlisi ;

      Combi Sistemi : 

Combi Sisteminin Amacı Oyuncuların Permaned (Sınırsız) Kıyafetlere Sahip Olmasını Sağlamaktır . Combi Sistemi Yüksek Seviye Bir Oyuncunun 13 Levelden Düşük Bir Oyuncuyu Listesine Eklemesiyle Ve 13 Levelden Düşük Oyuncunun İsteği Kabul Etmesiyle Otomatik Devreye Girer . Düşük Levelli Oyuncu Her Level Atladığında Yüksek Seviye Oyuncunun Combi Listesine Master EXP 1 Gelir . 10/1'lik Kısım Tamamlandığında Combi 1 Seviye Atlar Böylece oyunda emekle sınırsız eşyalar elde edebilirsiniz.

     İlk Piyasa Sürülme Tarihi : 2007

Piyasaya sürülme tarihine göre her ay , her sezon yeni bir set kostüm geliyor ve bu gerçekten oyun içi türlülüğü arttırıyor herkes kendine özgü bir karakter yaratabiliyor.

    

Evet Bu S4 League Oyunundan Bir Set (Fan Artımsı Yaratık)

Evet Bu S4 League Oyunundan Bir Set (Fan Artımsı Yaratık)
Animeyi seven insanlardan birisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları