Alice in Borderland Live-Action Serisinin 2. Sezonu Çıkacak
Hayatta kalma ve oyun konulu serinin ilk sezonu Netflix'te 10 Ekim'de prömiyer yapmıştı.

İlk sezon dünya genelinde Netflix üzerinden 10 Aralık'ta 190 ülkede çıkış yapmıştı.

Manga, gündelik hayatının çekilmezliğinden bıkmış bir liseli olan Ryōhei Arisu'yu (Japonca'da telaffuzu "Alice" ile aynı) konu almaktadır. Bir gece, kasabada takılmak üzere kötü arkadaşları Karube ve Chōta'nın peşlerine takılır. Ancak kasaba birdenbire dev havai fişeklerle kaplanır. Ryōhei kendine geldiği zaman etrafında kimsenin olmadığını fark eder. Kendilerini farklı bir dünyada bulan Ryōhei, Karube ve Chōta ya hayatta kalma oyunlarına katılmakla ya da anında öldürülmekle tehdit edilir. Hem yaşamak hem de kendi dünyalarına dönmenin bir yolunu bulmak üzere üçlü savaşmayı seçer.

Image

Aso, 2010 yılında Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday S dergisinde mangaya başladı. Seri, Mart 2015'te son hikaye arcına girdiği dönemde Weekly Shonen Sunday'e transfer oldu. Manga Mart 2016'da bitti ve Shogakukan manganın 18 cildini yayımladı.

Alice in Borderland: Chi no Kyokuchi - Daiya no King-hen adlı spinoff serisi, Weekly Shonen Sunday'de Ekim 2014'ten başlayarak Şubat 2015'e kadar yayınlandı. Ayrıca, Asō Ağustos 2015'te Takayoshi Kuroda'nın çizimlerinden oluşan Imawa no Michi no Alice adlı ayrı bir spinoff serisini Shogakukan'ın Weekly Sunday GX dergisi üzerinden yayımlamaya başladı. Shogakukan, sekiz cilt yayımladı ve seri Şubat 2018'de sona erdi.

Aso, 14 Ekim'de Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisinde Imawa no Kuni no Alice Retry (Alice in Borderland Retry) adlı yeni bir spinoff manga serisine başladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları