45. Kodansha Manga Ödülleri Sahiplerini Buldu
Blue Lock, A Condition Called Love, Miss Yuria's Red Thread of Fate bu yılın kazanan mangaları oldu.

En İyi Shounen Manga: Blue Lock/ Muneyuki Kaneshiro-Yūsuke Nomura


2018 yılında çıkış yapan Blue Lock; aralarında Fire Force, Frieren: Beyond Journey's End, and That Time I Got Reincarnated as a Slime gibi mangaların da bulunduğu adaylar arasından birinci seçildi.

Dergi: Weekly Shounen Magazine (Kodansha)

Konu: Japonya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'nda elenmesinden sonra milli takım tekrar bir araya gelmekle mücadele etmektedir. Futbol Federasyonu, gol atmaya ve zafere susamış egoist bir forvet yaratmaya kararlıdır ve onları galibiyete taşıyacak mutlak bir As Forvet bulmak amacıyla  liseli oyuncuları izleyecek bir program oluşturur. Japonya'nın en parlak ve en yetenekli 300 genç oyuncusu 'Blue Lock' projesiyle hapishane benzeri izole bir kampta kıyasıya mücadele edecektir. Blue Lock projesi tarafından verilen bu altın fırsatı kullanmak isteyen Yoichi, Japonya'yı Dünya Kupası zaferine götürmek için dünyanın en büyük forvet oyuncusu olma arzusunu kovalayacaktır.

En İyi Shoujo Manga: Hananoi-kun to Koi no Yamai (A Condition Called Love)/ Megumi Morino


2017 yılından bu yana yayına devam eden A Condition Called Love; Defying Kurosaki-kun, Honey Lemon Soda, and A Sign of Affection mangalarını geride bırakarak ödülün sahibi oldu.

Dergi: Dessert (Kodansha)

Konu: Hotaru, 16 yaşında liseli bir kızıdır. Aşk konusunda her zaman çekimser kalan Hotaru, ailesi ve arkadaşları ile dolu bir hayat geçirmektedir. Bu sebeple okul arkadaşı Hananoi-kun'u dağılmış bir şekilde karda otururken gördüğünde şemsiyesini paylaşmayı teklif etmekten çekinmez. Ertesi gün sınıfın ortasında Hananoi-kun'dan çıkma teklifi alan Hotaru, hayatının büyük ve engellenemez bir değişime doğru yol aldığını fark eder.

En İyi Genel Türde Manga: Yuria-sensei no Akai Ito (Miss Yuria's Red Thread of Fate)/ Kiwa Irie


Miss Yuria's Red Thread of Fate; I Want to Hold Aono-kun so Badly I Could Die, Sweat and Soap, Hakozume: Kōban Joshi no Gyakushū, and Futari Solo Camp mangalarını geride bırakarak ödülün sahibi oldu.

Dergi: Be Love (Kodansha)

Konu: Manga, sanata uzun zaman önce kız kardeşi aracılığıyla giren 50 yaşındaki balerin İrie'yi takip ediyor. Eski balerin şimdilerde el sanatları dalında öğretmenlik yapmaktadır ve yazar kocasıyla basit ama mutlu bir hayat yaşamaktadır. Kocası aniden iç kanama geçiren İrie, apar topar hastaneye koşar, ancak kocasının yanında gizemli genç bir adam bulur. İrie'nin kocası uyanmayınca genç adam, kocasının sevgilisi olduğunu itiraf eder.


44. Kodansha Manga Ödülleri Kazananları (2020):

  • En İyi Shounen Manga: Tokyo卍Revengers/ Ken Wakui
  • En İyi Shoujo Manga: Boku to Kimi no Taisetsu na Hanashi/ Robico
  • En İyi Genel Türde Manga: The Blue Period/ Tsubasa Yamaguchi


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları