20 Seiki Denki Mokuroku Romanının Anime Adaptasyonu Çıkıyor
Roman, geçen seneki 8. 'Kyoto Animation Awards'ta "onur ödülü" kazanmıştır.

Cuma günü Kyoto Animation, resmi Twitter hesaplarının üzerinden KA Esuma Bunko etiketi ile Yuki Hiro'nun 20 Seiki Denki Mokuroku (20th Century Electricity Catalog) romanının animeye uyarlanacağını duyurdu. 

                        Image

Geçen sene Mayıs ayında düzenlenen 8. Kyoto Animation Awards'ta 'full-lenght novel' kategorisinde "onur ölülü" alan bu roman aynı zamanda o yıl başka ödüller kazanabilen katılımcı olmuştur. 

Kyoto Animation aynı zamanda 10 Ağustos'ta KA Esumo Bunko tarafından romanın yayımlanacağı duyuruldu. İkeda Kazumi romanın illustrasyonlarını çizerken Nagatani Momoko da resmini ve arka kapağının tasarımını yapacak. 

Romanın konusuna gelecek olursak:

Olaylar Meiji döneminin 40. yılı olan 1907 yılında geçmektedir. Sake yapımcısının ikinci kızı olan 15 yaşındaki Momokawa İnako ve ailesi Kyoto'daki Fushimi alanında yaşamaktadır. Her gün babasından azar yiyen İnako'nun hayatı hiç de iyi gitmemektedir. Rahatlamasına yardımcı olan tek şey de tanrılara dua ederek onlara güvenmesidir. Bir gün Fushimi İnari tapınağındayken Sakamoto Kihachi afdındaki dikkatsiz bir genç adamla tanışır.

Sonrasında da birden bire İnako'nun evinde 'evlenme konusu' açılır. İnako'nun babası onu hiç düşünmeden tek başına bir karar alır ve bu, İnako'nun tüm umutlarından vazgeçmesine neden olur. Ve sonrasında Kihachi, İnako'nun gerçek isteğini fark etmesine neden olur; evden kaçmak. Bu evliliği durdurmasını sağlayacak tek şey ise garip bir ada sahip olan bir kitaptır: "Elektrik Kataloğu" Bu esrarengiz kitabı Kihachi çocukken yazmıştır ve abisi Seiroku, kitabı alıp gitmiştir ve şuan kitabın nerede olduğu bilinmemektedir. Bunun sonucunda da İnako ve Kihachi kitabı bulmak üzere Kyoto ve Shiga arasında yola koyulurlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları