90'ların Bilim Kurgu Dizisi NIGHT HEAD, NIGHT HEAD 2041 Adıyla Yeniden Aramızda
Oh! Great (Tenjho Tenge, Aire Gear) orijinal karakter tasarımları üzerinde çalışıyor.

NIGHT HEAD, 1992'den 1993'e kadar Japonya'da 21 bölüm yayınlanan bir bilim kurgu canlı aksiyon TV dizisiydi. Gizemli ve şok edici hikayesi, o zamanlar büyük bir kesimin dikkatini çekti. Dizi, Temmuz 2021'deFuji TV'nin + Ultra programlama bloğunda, dizinin orijinal yaratıcısı George Iida'nın senaryosuna dayanan yeni bir TV anime dizisi olan NIGHT HEAD 2041 olarak geri dönecek.

Hikayede NIGHT HEAD, insanlar tarafından kullanılmadığına inanılan beynin yüzde 70'ini ifade ediyor. İnsanların sahipolduğu gizemli "gücün" beynin bu yüzde 70'inde gizli olduğu söyleniyor. TV dizisi, psikokinezi gibi agresif psişik güçlere sahip NaotoKirihara ve Naoto'nun zihin okuma, iyileştirme ve öngörü güçlerine sahip küçük kardeşi Naoya Kirihara olmak üzere iki erkek kardeşe odaklanıyor.

Orijinal TV dizisinde yer alan Kirihara kardeşlere ek olarak, anime, Ulusal Muhafız Birimi olarak psişiklerin peşine düşen Takuya ve Yuuya Kuroki adlı iki kardeş daha ekleyecek.

Takamitsu Hirakawa (Etotama CG'nin yönetmeni), Iida'nın orijinal senaryosunu yönetecek. Manga Artist OH! Great (Tenjho Tenge,Aire Gear) orijinal karakter tasarımlarını yapacak. Beğenilen bir CG stüdyosu SHIROGUMI (Shin Godzilla, revizyonlar) animenin yapımı üzerinde çalışıyor.

Teaser :

https://twitter.com/plusultra_tv/status/1324341399253250048

Kaynak : Crunchyroll

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları