2020 Sonbahar Sezonu ONA ve Filmleri
2020 sonbahar sezonunun dikkat çekici televizyon animelerinden sonra ONA ve filmleri ile karşınızdayız. Keyifli okumalar..

1. Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen

Tür: Film

Stüdyo: Ufotable

Kategori: Aksiyon, Tarihi, Şeytanlar, Doğaüstü Güçler, Shounen

Yayın Tarihi: 16 Ekim 2020

Konu: Demon Slayer Corps liderlerinin bakımı altındayken Shinobu, Tanjirou, Zenitsu, Inosuke ve Nezuko iyileşirler. Ve hatta liderlerden yepyeni ve güçlü bir teknik öğrenirler: Tam Konsantrasyon tekniği. Gizemli 'sonsuzluk treni' onları şeytanların hayallerine taşırken, bu yeni iblis avlama görevlerinde yeni keşfettikleri tekniğe ve sahip oldukları tüm yeteneklere ihtiyaç duyacaklar.

2. Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 1 - Wandering; Agateram

Tür: Film

Stüdyo: Signal.MD

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü Güçler, Büyü

Yayın Tarihi: 5 Aralık 2020

Konu: Oyunun, Sixth Singularity - Divine Realm of the Round Table: Camelot hikayesinden uyarlanan, iki bölümden oluşan anime film projesinin ilk bölümüdür.

3. Burn the Witch

Tür: Film

Stüdyo: Studio Colorido

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Büyü, Shounen

Yayın Tarihi: 2 Ekim 2020

Konu: Tarih boyunca Londra'da gerçekleşen şüpheli ölümlerin %72'si, ejderhalar ve insanların çoğu tarafından görülemeyen fantastik yaratıklarla ilişkilidir. Çoğu farkında olmasa da, bazıları ejderhalara karşı durmaktadır. Londra'nın gizli ters yüzünde yaşayan, Reverse London sakinleri ejherhaları görebilmektedir ve aralarından yalnızca seçilmiş birkaç kişi, onlara karşı koyabilecek cadı veya büyücü olma yeteneğine sahiptir. Hikayenin kahramanları cadı ikilisi Noel Niihashi ve Ninny Spangcole, ejderhaların korunması ve yönetiminden sorumlu bir organizasyon olan Wing Bind'ın (WB) koruma ajanlarıdır. 

4. Date A Bullet: Nightmare or Queen

Tür: Film

Stüdyo: Geek Toys

Kategori: Bilim Kurgu

Yayın Tarihi: 13 Kasım 2020

Konu: Date A Bullet filmlerinin ikinci kısmıdır.

5. Josee to Tora to Sakana-tachi

Tür: Film

Stüdyo: Bones

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Dram, Romantik

Yayın Tarihi: 25 Aralık 2020

Konu: Romantik dram türündeki hikaye, üniversite öğrencisi Tsuneo ve hayatını tekerlekli sandalyede geçirmek zorunda hayalperest Josee'yi takip ediyor. Françoise Sagan'ın Harika Bulutlar filmindeki kadın kahramanın adını taşıyan Josee, günlerinin çoğunu okuyarak ve resim yaparak geçirir, şans eseri Tsuneo ile karşılaşana kadar.. Artık gerçek dünyayla yüzleşme zamanının gelmiş olabilir.

6. Kimi wa Kanata

Tür: Film

Stüdyo: Digital Network Animation

Kategori: Dram, Fantastik

Yayın Tarihi: 27 Kasım 2020

Konu: Mio'nun çocukluk arkadaşı Arata'ya karşı hisleri vardır ancak bir türlü duygularını aktaramaz. Hassas ilişkileri bir şekilde devam ederken, önemsiz bir şey yüzünden tartışma yaşarlar. Olaylar yatıştıktan sonra Mio, yağmurlu bir günde barışmak için Arata'nın yanına gitmektedir ancak yolda talihsiz bir trafik kazası geçirir. Mio'nun bilinci yerine geldiğinde, kendini gizemli ve yabancı bir dünyada bulur.

7. Dounika Naru Hibi

Tür: Film

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Dram, Romantik, Shoujo Ai, Shounen Ai

Yayın Tarihi: 23 Ekim 2020

Konu: Japon gençlerin cinsel ilişkilerine canlandırıcı ve esprili bir bakış sunan, kısa öykülerden oluşan bir koleksiyon.

8. Wave!!: Surfing Yappe!!

Tür: Film

Stüdyo: Asahi Production

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Spor

Yayın Tarihi: 2-31 Ekim 2020

Konu: Ibaraki Eyaleti'nin Ooarai kıyılarında büyüyen Masaki Hinaoka, yaz tatilinden önce ona sörf dünyasını tanıtan, prens benzeri yeni transfer öğrencisi Shou Akitsuki ile tanışır. Masaki, sörf yaparken yeri doldurulamaz arkadaşlıklar kurar ancak yetişkin olduğunda herşeye veda eder. Bu, sörfün büyüsüne kapılan gençlerin hiç bitmeyen hikayesinin başlangıcıdır.

9. Grisaia: Phantom Trigger The Animation - Stargazer

Tür: Film

Stüdyo: Bibury Animation Studios

Kategori: Aksiyon, Okul

Yayın Tarihi: 27 Kasım 2020

Konu: -

10. Yes ka No ka Hanbun ka

Tür: Film

Stüdyo: Lespirit

Kategori: Dram, Shounen Ai

Yayın Tarihi: 11 Aralık 2020

Konu: Hikaye, profesyonel yaşamında mükemmel bir kariyere sahip olan, ancak çevresindeki herkesin beceriksiz aptal olmasıyla lanetlenen genç ve popüler bir TV spikeri olan Kei Kunieda'yı takip ediyor. Seyircinin önünde mükemmel bir prens gibi görünse de ve özelde oldukça farklı bir karaktere sahiptir. Garip bir karşılaşma sonucu animasyon yazarı Ushio Tsuzuki, Kei'nin daha keskin tarafını keşfedecektir.

11. Majo Minarai wo Sagashite

Tür: Film

Stüdyo: Toei Animation

Kategori: Komedi, Büyü, Shoujo

Yayın Tarihi: 13 Kasım 2020

Konu: 27 yaşındaki ofis çalışanı Mire Yoshizuki Japonya'ya yeni dönmüştür. Bu sırada, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Sora Nagase öğretmen olmayı arzulamakta ve 20 yaşındaki çocuksu  Reika Kawatani bir Hiroshima okonomiyaki dükkanında çalışmaktadır. Tamamen farklı hayatlar yaşayan bu üç kadını bir araya getiren şey ise, sihirli bir mücevher.. Bu yepyeni ve gizemli büyü macerası, tesadüfen bir araya gelen bu üçlünün yolculuğu ile başlamış olur.

12. Monster Strike the Movie: Lucifer - Zetsubou no Yoake

Tür: Film

Stüdyo: Anima, Dynamo Pictures

Kategori: Aksiyon, Oyun, Fantastik

Yayın Tarihi: 6 Kasım 2020

Konu: -

13. Entotsu Machi no Poupelle

Tür: Film

Stüdyo: Studio 4°C

Kategori: Macera, Büyü, Fantastik

Yayın Tarihi: Aralık 2020

Konu: 4.000 metre yüksekliğinde duvarlarla çevrili ve bacalar yüzünden duman ile kaplı bir kasabada, kimse gökyüzünün neye benzediğini bilmemektedir. Kasabadaki Cadılar Bayramı festivalinde bir kurye, yerine ulaştırması gereken bir kalbi yanlışlıkla düşürür. Dumanların arasında kalbi bulamaz ve pes eder. Kalp, düştüğü bacaların arasında atmaya devam etmektedir.

14. Bem Movie: Become Human

Tür: Film

Stüdyo: Production I.G

Kategori: Aksiyon, Korku, Şeytanlar, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 2 Ekim 2020

Konu: -

15. Jiang Ziya

Tür: Film

Stüdyo: -

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yayın Tarihi: 1 Ekim 2020

Konu: Kunlun Tarikatı'nın ilahi ordusunda üst düzey bir komutan olan Jiang Ziya, tanrısal güçler ile Shang hanedanı arasındaki savaşta galip gelir. Tanrılar arasındaki yeni konumuna yükselmeden önce, ölümlülerin varlığını tehdit eden Dokuz Kuyruklu Tilki Şeytanı infaz etmesi emredilir. Ancak masum bir kız formunda karşısına çıkan tilkiyi infaz edemez ve sonsuza dek ölümlülerin diyarına sürgün edilir. On yıl sonra, savaş yıkıntılarının tepesinde Jiang Ziya, bir kez daha onu Cennetsel aleme yükseltecek aynı görev ile karşı karşıya gelir. Jiang Ziya, cennetin iradesi mi yoksa gerçek bir tanrı olma yolunda kendi yolunu mu tercih edecek?

16. Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor - The Beyond Part 3

Tür: Film

Stüdyo: Production I.G, I.Gzwei

Kategori: Aksiyon, Askeri, Bilim Kurgu, Dram, Mecha

Yayın Tarihi: 13 Kasım 2020

Konu: Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor - The Beyond serisi 7-9. bölümlerini içerir.

17. Mo Du Zhe

Tür: ONA

Stüdyo: -

Kategori: Gizem, Dram

Yayın Tarihi: Ekim 2020

Konu: Çocukluk dönemi, yetiştirilme tarzı, aile geçmişi, sosyal ilişkiler, travmatik deneyimler.. Suçların nedenlerini araştırmaya ve suça teşvik eden en ince duyguları keşfetmeye devam ediyoruz. Onlara sempati duymak, onları aklamak için değil ya da  insan doğasını çözmek için değil. Yalnızca adil bir yargılanma istiyoruz, kendimiz ve hala dünyadan ümitli olanlar için..


2020 sonbahar sezonunda yayına başlayacak televizyon animeleri listesine buradan ulaşabilirsiniz.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları